Asiakaspalautus

Tuotteen palautusoikeus

Noudatamme kaikilta osin kuluttajansuojalakia, ja kaikilla tuotteillamme on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja ehjiä. Voit kuitenkin sovittaa kaikkia tuotteita, esimerkiksi pantaa lemmikille menettämättä palautusoikeutta. Lemmikkikauppa.fi maksaa palautuskulut, joten palautus on asiakkaalle maksuton. Ilmoita aina asiakaspalveluumme, ennen kuin palautat tuotteen. Voit ilmoittaa palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu[at]lemmikkikauppa.fi tai yhteydenottolomakkeella.

Postitse toimitetun tilauksen palauttaminen

Jos tilaus on toimitettu sinulle lähipostiin tai postin kotiinkuljetuksena, voit palauttaa tilauksen veloituksetta lähipostissa. Sinun ei tarvitse maksaa postikuluja palautuksen yhteydessä. Sopimustunnuksemme asiakaspalautuksiin: 632902.

Voit palauttaa SmartPost paketin samalla automaatilla, josta paketti noudettiin.

Matkahuollon kautta toimitetun tilauksen palauttaminen

Voit palauttaa Matkahuollon toimipisteeseen tilatun paketin samassa Matkahuollossa tai Suomen Lähikauppa Oy:n Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-kaupassa, josta paketin nouditkin. Palautus on sinulle maksuton.

 

Tuotteen vaihtaminen

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, voit palauttaa tuotteen ylläolevien ohjeiden mukaisesti ja tehdä uuden tilauksen korvaavasta tuotteesta.

 

Matkahuolto SmartPost